• fu'a4

Tekinolosi ma le puipui puipui tioata photovoltaic

O le kamupani Italia Solarday ua faʻalauiloaina se fale tioata tioata faʻapipiʻi monocrystalline PERC panel, o loʻo maua i le mumu, lanu meamata, auro ma le grey.O lona malosi o le liua o le 17.98%, ma o lona maualuga o le vevela o le -0.39% / tikeri Celsius.
O le Solarday, o se kamupani gaosi mea faʻapipiʻi a Italia, na faʻalauiloaina se fale tioata tioata faʻapipiʻi faʻapipiʻi photovoltaic panel ma le malosi o le liua o le 17.98%.
"O loʻo maua le module i lanu eseese, mai piliki mumu i le lanumeamata, auro ma le efuefu, ma o loʻo gaosia nei i le matou fale 200 MW i Nozze di Vestone, i le itumalo o Brescia i matu o Italia," o le tala lea a le sooupu a le kamupani pv magazine. .
O loʻo maua le faʻaoga fou a le PERC tioata taʻitasi i ni faʻaliliuga e tolu ma mana faʻapitoa o le 290, 300 ma le 350 W. O le oloa sili ona tele e faʻaaogaina se mamanu 72-core, fua 979 x 1,002 x 40 mm, ma mamafa 22 kg. O isi oloa e lua o loʻo i ai. fuafuaina ma 60 cores ma e laʻititi i le lapopoa, mamafa 20 ma 19 kilokalama faasologa.
modules uma e mafai ona faagaoioia i se faiga voltage o 1,500 V, faatasi ai ma se malosiaga vevela coefficient o -0.39%/tikeri Celsius.Open matagaluega voltage o le 39.96~47.95V, puupuu o le taimi nei o le 9.40~9.46A, 25-tausaga faʻamaoniga faʻatinoga ma 20 -tausaga oloa faʻamaonia e tuʻuina atu. O le mafiafia o le tioata pito i luma o le 3.2 mm ma le faʻaogaina o le vevela o le - 40 i le 85 tikeri Celsius.
"O loʻo matou faʻaogaina nei sela sola mai le M2 i le M10 ma numera eseese o pasi," o le tala lea a le failauga. fofo, e mafai e tagata faatau ona filifili i le va o lanu RAL eseese e ausia ai le tuʻufaʻatasiga manaʻomia."
Pe a faatusatusa i modula masani mo le faʻapipiʻiina o taualuga, o le tau o oloa fou na tuʻuina atu e Solarday e mafai ona oʻo atu i le 40%. "Afai tatou te manatu e mafai e le BIPV ona faʻasaoina le tau o mea fau fale masani ma faʻaopoopo i ai le faʻaleleia o le eletise faʻatasi ai ma mea faʻalelei maualuga, e le taugata lea."
O tagata faʻatau autu a le kamupani o faʻasalalauga oloa photovoltaic o loʻo mananaʻo e umia oloa a le EU poʻo lanu lanu. itumalo iloga ma taulaga tuai."


Taimi meli: Tes-28-2021