• fu'a4

China Global Curtain Wall Market Insights 2021-2025: COVID-19 Iloiloga, Aveta'avale, Taofi, Avanoa ma Fa'amata'u

O le maketi o puipui puipui a Saina o loʻo faʻamoemoe e tupu i le USD 17.31 piliona, faʻatupulaia i le CAGR e sili atu i le 15% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
O le si'itia o le fausiaina o fale fa'alelei le si'osi'omaga, fa'atupulaia o fale faufale, ma le fa'ateleina o le mana'omia mo le fa'asaoina o le malosi o nisi ia o mea taua e fa'aosoina ai le tuputupu a'e o le maketi. o le faʻagesegese o le tamaoaiga i Saina o le a faʻalavelave ai le tuputupu aʻe o maketi.
I le fa'afanua, o Saina o lo'o sauni mo le fa'atupulaia o tupe i luga o le vaitau fa'ata'ita'iga. E tusa ma le 100% o le aofa'i o le fa'atupulaia o maketi e fa'amoemoe e sau mai Saina.
Lipoti e feso'ota'i ma pisinisi e aofia ai: Maketi Pa puipui tioata e le Fa'ai'uga Fa'aaogā (Fa'apisinisi, Lautele & Nofo) ma Fa'afanua (Asia Pasefika, Europa, MEA, Amerika i Matu ma Saute) - Va'aiga ma Iloiloga 2020-2024.
Ua faʻamaonia la matou kamupani o se atunuʻu High-tech atinaʻe ma e ala i le ISO, CE & SGS tusi pasi agavaa.I le 13 tausaga ua tuanaʻi, o a matou oloa ma auaunaga na faʻafetaia ma faʻafetaia e TOP10 kamupani faʻatau fale faʻatau a Saina e pei o Country Garden, Sunac, Agile Property., etc.E le gata i lea, o le tau o le gaosiga o masina e sili atu i le 4 miliona tala Amerika.Faatasi ai ma se vaaiga i le maketi i fafo malosi, e manao foi le kamupani e auina atu i fafo ana lava faiga oloa ma faailoga, ma fausia le tulaga lagolago lona lua mo le atinae gafataulimaina o le atinae.

Guangdong Deshion alamanuia o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu oloa ma auaunaga sili ona lelei mo tagata faʻatau i totonu o le atunuʻu ma fafo ma le manatu o le "Tekinolosi fou, felagolagomai i le lumanaʻi".

Fa'amolemole fa'afeso'ota'i Robert mo nisi fa'amatalaga: Whastapp:+86 13922196963/www.deshiontech.com


Taimi meli: Feb-17-2022